JABLOTRON 100+ — Центърът за домашна автоматизация

Алармата Jablotron използва множество интелигентни функции, за да ви позволи да автоматизирате живота си. Можете дистанционно да включвате и изключвате уреди, да задавате инструкции за различни сезони или да задвижвате автоматични вериги от събития.

Осветяване на алеята

През зимата дните са по-къси. Направете пътя си у дома по-комфортен и настройте светлините на алеята да се включват с алармата JABLOTRON 100+.Можете също така да включвате и изключвате осветлението с помощта на ключодържател, който се използва за настройка на алармата и отваряне на гаража.

Автоматично включване на светлините при пристигането

Не търсете ключ в тъмнината. Светлините ще се включват автоматично след деактивиране на алармата или при влизане в определена стая. Можете лесно да зададете кои светлини да се включват в отделните стаи.

Отворете гаража си с фаровете си

Не търсете ключ, за да отворите гаража си. Просто светнете с фаровете на вратата на гаража си и тя се отваря. Когато имате посетител, просто отворете вратата на гаража за него чрез приложението MyJABLOTRON.

Поливайте моравата дистанционно

Не е нужно да се притеснявате кой ще полива вашите растения или морава, когато сте на почивка. JABLOTRON 100+ ще се погрижи за всичко. Можете да стартирате напоителната система дистанционно чрез приложението MyJABLOTRON или да я настроите предварително за точна дата и час.

Контрол на отоплението

Контролирайте алармата и отоплението във вашия имот от една система. Използвайте тази възможност, за да превключите температурата от комфортна към икономична след активиране на вашата аларма.
Нещо повече, можете да го наблюдавате и регулирате дистанционно с помощта на MyJABLOTRON.

Вашият коментар