FD9167-HT-v2

FD9167-HT-v2
FD9167-HT-v2
NDAA
FD9167-HT-v2
Интелигентен VCA
FD9167-HT-v2
Интелигентен IR II
FD9167-HT-v2
NDAA
FD9167-HT-v2
Trend Micro IoT сигурност

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

5MP 20fps, H.265, 2.8 ~ 12mm, 30M IR, WDR Pro, SNV
Технология за компресиране H.265
20 кадъра в секунда при 2560x1920 (включен WDR Pro)
2,8 ~ 12 мм, дистанционно фокусиране
SNV (Supreme Night Visibility) за условия на слаба светлина
WDR Pro за несравнима видимост в изключително ярка и тъмна среда
Smart Stream III за оптимизиране на ефективността на честотната лента
Вградени инфрачервени осветители, ефективни на разстояние до 30 метра
Trend Micro IoT Security
Устойчив на атмосферни влияния корпус с клас IP66 и вандалоустойчив корпус с клас IK10
Вграден слот за карта MicroSD/SDHC/SDXC за вградено съхранение

 

 

 

 

 

ПРЕГЛЕД

IB9388-HT на VIVOTEK е H.265 външна мрежова камера тип „bullet“, оборудвана с 5-мегапикселов сензор, който позволява резолюция 2560×1920 при 20 кадъра в секунда. Благодарение на технологиите VIVOTEK SNV и WDR Pro, IB9388-HT е способна да заснема висококачествени изображения както в среда с висок контраст, така и в среда с ниска осветеност.

IB9388-HT разполага с обектив с дистанционно фокусиране за различни потребителски сценарии. Инфрачервените осветители са оборудвани с 30-метров ефективен обхват за по-добра видимост през нощта. Освен това, за да се осигури надеждно покритие в тежки външни условия, IB9388-HT е затворен в корпус IP66 и IK10.

Чрез използването на технологията Smart Stream III на VIVOTEK и поддръжката на кодек H.265, IB9388-HT е в състояние да намали използването на честотната лента с до 90%*, като същевременно поддържа най-високо качество на изображението. Освен това платформата за разработка на приложения VADP (VIVOTEK Application Development Platform) позволява на потребителите да персонализират приложенията за все по-разширяващия се брой потребителски сценарии на разнообразяващия се пазар за наблюдение

 

 

 

 

Удобен за инсталиране, удобен за бюджета

Съвсем нов механичен дизайн, удобен за инсталиране, направи инсталацията по-лесна и безпроблемна от всякога. Модулният дизайн на камерата означава, че тя може да се инсталира само в 3 прости стъпки, което спестява време и разходи и позволява на потребителя да съсредоточи вниманието си върху обслужването и модернизацията. Отличаваща се с безжичен достъп чрез поддържания патентован Wi-Fi донгъл, ъгълът на видимост може лесно да се регулира по време на инсталацията. Интелигентната камера използва здрав корпус със степен на защита IP54, който я предпазва от повечето прахови частици и водни пръски.

 

 

 

Направете наблюдението си по-лесно и интелигентно

VIVOTEK се възползва от богатия си опит в областта на наблюдението и огромните бази данни с изображения, за да разработи задвижван от изкуствен интелект механизъм за откриване на форми на хора. Въз основа на база данни за силуети на хора и бързи реакции чрез предварително обучен модел за дълбоко обучение, интелигентният двигател незабавно разпознава появата на форми на хора в зоната за видеонаблюдение, което спомага за значително намаляване на фалшивите аларми в сравнение с конвенционалното откриване на движение.

 

 

 

Защитете поверителността и активите си в цифров формат

Съчетавайки камерата с различни вградени възможности за киберсигурност, VIVOTEK обещава да запази данните ви в безопасност. Подписаният фърмуер, сигурното стартиране и Trend Micro IoT Security гарантират, че може да се инсталира само надежден фърмуер с цифров подпис на VIVOTEK, предпазват системата от атаки или заразяване от злонамерен неавтентифициран код при всяко стартиране и осигуряват многопластова защита с най-новите актуализации на подписите.

 

 

 

 

 

Спазване на NDAA

 

 

 

Trend Micro IoT Security за киберсигурност

 

 

 

 

Решение в облака

 

 

 

 Share
Имаш въпрос свързан с продукта?