Сградна автоматизация (BMS)

Сигнално-охранителните системи служат за охрана на дома или офиса, като в доста случаи имат и превантивен характер срещу обири. Могат да известяват чрез sms или обаждане на мобилен телефон. При проектиране на такива системи се цели максимално ранно известяване на собственика и/или охраняващата фирма. Като допълнение към тези системи се добавят и специализирани заключващи системи.

Надеждна защита срещу проникване с взлом и опит за кражби

Сигнално-охранителните системи на полската фирма SATEL осигуряват надеждна защита срещу проникване с взлом и опит за кражба на вашето имущество. Системите ще Ви осигурят сигурността и спокойствието, от което се нуждаете във вашия бизнес или дом. Те могат да работят при екстремни обстоятелства и имат възможност з а надграждане, разширяване и интегриране с други системи за охрана и контрол, като видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъпа и др. Важно е да се отбележи, че контролните панели INTEGRA са сертифицирани по новия европейски стандарт EN-50131 и имат Grade 3 ниво на техническа защита. Системите на SATEL са одобрени и за използване в международни обекти на NATO и притежават NATO Commercial and Government Entity Code.

Всички изградени от нас системи могат да бъдат поети под охрана от лицензираните в България фирми за физическа охрана.

Незабавно уведомяване при нарушаване на защитените зони чрез SMS или позвъняване

Към сигнално-охранителните системи могат да бъдат свързани различни изпълнителни устройства – сирени, електрически ключалки за врати, оповестяване – GSM модул, интернет модул, телефонен дайлер, които при задействане на системата да оповестят чрез SMS или позвъняване на собствениците и други оторизирани от тях лица за нарушаването по защитените зони.

Отдалечено управление и контрол на сигнално-охранителната система чрез GSM, стационарен телефон и интернет

Освен сигнализиране на собственика при нарушения на защитените зони съвременните сигнално-охранителни системи лесно могат да бъдат управлявани през телефон и GSM чрез позвъняване или SMS. Така собственика може от разстояние да включи или изключи своята охранителна система, да провери нейния статус и т.н. Софтуерът на SATEL за отдалечено управление също осигурява пълен контрол върху системата и е безплатен.

При използването на интернет модул собственика може от разстояние по интернет да провери състоянието на охранителната система чрез т. нар. „виртуална клавиатура“, да я включи или изключи, да смени кодовете за достъп или да добави нови потребители. Виртуалната клавиатура е уникален и безплатен метод за отдалечено управление и контрол, предлаган само от полската фирма SATEL, чрез което се избягва сложно управление чрез компютърен софтуер.

Безжично сигнално-охранителни системи

За обекти, където скоро е извършен ремонт и е нежелателно прокарването на кабели, могат да бъдат инсталирани безжични датчици, безжични сирени и т.н. Така изградените системи не отстъпват по сигурност на стандартните с кабелна връзка между елементите. Уникалното в безжичните системи на SATEL е двупосочната връзка между датчиците и контролера, благодарение на която заглушаването на комуникацията между тях ще доведе до моментално задействане на охранителната система.

Уникално за SATEL е и възможността за безжично управление на различни устройства, като подово отопление, климатици, врати и др., които могат да бъдат включвани и изключвани от разстояние с помощта на GSM модул или по време чрез вградените в централата таймери.

Сигнално-охранителни системи с видеонаблюдение

За обекти, където клиента са нуждае от интерактивна система за охрана, чрез която да има достъп до камери и домашна автоматика, системата INTEGRA с модул KNX и клавиатура INT-TSI e едно отлично решение.

Модулът е за връзка със системи за домашна автоматизация които ползват протокол KNX – например за контрол на осветлението, поливането, контрол на щори и завеси, гаражни врати, асансьори, отопление и др.

Клавиатурата INT-TSI, от своя страна, е уникален продукт, който може да визуализира IP камери и има интерактивни икони за контрол на домашната автоматика. Тя е с 7″ touchscreen и стилен дизайн. Интерактивните менюта на тази клавиатура дават множество възможности за къстамизация по изисквания на клиента. А когато клавиатурата не се ползва, тя може да пусне слайдшоу с любимите снимки на клиента и да се превърне в уникална част от интериора.

Цени

24 часово наблюдение и охрана с непрекъснат контрол на времето за реагиране

380

Инсталирани услуги

150k

Клиента

Имате въпроси? Свържете се с нас