IB9365-HT-A

IB9365-HT-A
IB9365-HT-A
Ителигентен детектор за движение
IB9365-HT-A
WDR PRO
IB9365-HT-A
Интелигентен IR II
IB9365-HT-A
Ителигентен детектор за движение
IB9365-HT-A
Интелигентен VCA
IB9365-HT-A
NDAA

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

2MP 60 кадъра в секунда, H.265, 50/100M IR, SNV, WDR Pro
60 кадъра в секунда при 1920x1080
Технология за компресиране H.265
Smart Stream III за оптимизиране на ефективността на честотната лента
SNV (Supreme Night Visibility) за условия на слаба осветеност
WDR Pro за осигуряване на изключителна видимост в изключително ярка или тъмна среда
Вградени инфрачервени осветители с ефективност до 50/100 метра
Технология Smart IR II за избягване на преекспониране
Интелигентно разпознаване на движение за намаляване на фалшивите аларми
Интелигентна технология VCA (откриване на проникване, откриване на безстопанственост, откриване на пресичане на линии)
Trend Micro IoT Security
Устойчив на атмосферни влияния корпус с клас IP66, IP67 и вандалоустойчив IK10

 

 

 

 

 

ПРЕГЛЕД

IB9365-A е новата водеща външна мрежова камера тип „bullet“ на VIVOTEK, оборудвана с Full HD сензор с резолюция 1920 x 1080 пиксела при 60 кадъра в секунда. С най-актуалните технологии VIVOTEK SNV и WDR Pro серията IB9365-A е способна да заснема изображения с най-високо качество както при слаба светлина, така и в среда с висок контраст.

Серията IB9365-A предлага и най-доброто в технологията за нощно наблюдение. Като възприемат технологията Smart IR II от скоростните куполи VIVOTEK, инфрачервените осветители на IB9365-A вече се подравняват с ъгъла на фокусиране на дистанционния обектив, за да осигурят най-доброто качество на инфрачервените изображения при всяка настройка на обектива. Тази функция оптимизира инфрачервения интензитет, намалява горещите инфрачервени точки и увеличава ефективния инфрачервен обхват до 100 м (IB9365-HT-A, 12-40 мм).

Освен това в серията IB9365-A се използва технологията Smart Stream III на VIVOTEK и кодекът за компресия H.265, които намаляват широчината на честотната лента с повече от 90%*, като същевременно поддържат отлично качество на изображението. Освен това платформата VIVOTEK VADP (VIVOTEK Application Development Platform) позволява на потребителите да добавят персонализирани програми за различни приложения и потребителски сценарии. Всички тези функции са защитени от корпуса на IB9365-A с клас на защита IP66, IP67 и IK10, който може да работи при температура от -50°C до 60°C (IB9365-EHT-A).

Серията IB9365-A вече включва и нова вълна от усъвършенстван анализ на видеосъдържанието (VCA) – Smart VCA, включително откриване на проникване, откриване на безстопанственост, откриване на пресичане на линии, откриване на необслужвани обекти, откриване на липсващи обекти, откриване на лица. Тези функции са следващите стъпки в издигането на камерите за наблюдение от устройства за заснемане на изображения до усъвършенствани инструменти за уведомяване, които позволяват на потребителите да виждат повече по по-интелигентен начин.

 

 

 

Спазване на NDAA

 

 

 

Trend Micro IoT Security за киберсигурност

 

 

 

 

Решение в облака

 

 

 

 

Лиценз за управление на киберсигурността 

 

VIVOTEK предоставя гъвкави възможности за закупуване на допълнителни лицензи за управление на киберсигурността. Изберете най-подходящия лиценз според вашите нужди и разширете лицензите си според нуждите.Share
Имаш въпрос свързан с продукта?